zondag, oktober 15, 2006

Vrouwen...

Een groep jonge vrouwen komt aan op de plaats van hun vakantiebestemming, en gaan op zoek naar een hotel. Al snel vinden ze een hotel met vijf verdiepingen waarbij op een bordje staat: "Alleen voor vrouwen". Ze besluiten naar binnen te gaan en de gastheer leidt hun per verdieping rond.

Op de eerste verdieping aangekomen staat er op een bordje: "Hier zijn de mannen heel slecht in bed maar ze zijn heel lief, attent en gevoelig". De dames giechelen wat en gaan zonder lang twijfelen naar de tweede verdieping.

Op de tweede verdieping aangekomen staat er op een bordje: "Hier zijn de mannen héél goed in bed maar meestal behandelen ze de vrouwen slecht". De dames vinden dit onaanvaardbaar en gaan nog een verdieping hoger.

Op de derde verdieping aangekomen staat er op een bordje: "Hier zijn de mannen excellente minnaars en gevoelig voor de wensen en verlangens van de vrouwen". Dat lijkt ideaal voor de dames maar er zijn nog twee verdiepingen en ze gaan verder omhoog.

Op de vierde verdieping aangekomen staat er op een bordje echt een verrassing: "Hier hebben de mannen het lijf van Adonis, zijn gevoelig en attent voor hun partner, experts in het liefkozen, vrijgezel, hebben geld te over en zijn bereid om te trouwen". De dames zijn uitzinnig en klaar om te blijven, maar geïntrigeerd door het feit dat er nóg één verdieping is, gaan ze naar de vijfde.

Aangekomen op de vijfde verdieping zien ze vervolgens op het bordje staan:
"Hier zijn GEEN mannen!! Deze verdieping is enkel en alleen gebouwd om aan te tonen dat het onmogelijk is om vrouwen tevreden te stellen en dat ze altijd meer willen!!!!".

Geen opmerkingen: