vrijdag, april 28, 2006

Deze week....

Wat gebeurde er deze week ...
Natuurlijk was het afgelopen zaterdag groot Feest. Floor was Jarig, met de hoofdletter 'J'. Vol huis, veel kado's (gelukkig niet van die hele grote ...) en veel taart.

Stijn's voortand zit erg los. De tandarts adviseerde hem om er een touwtje aan te binden, aan de deurknop te binden en wachten tot er iemand open doet. Annemiek vind dat het net zo goed aan de trekhaak zou kunnen. Stijn houdt hem liever 'los in de mond'.

Zondag de grand-prix van Imola. Dat was weer eens ouwerwets racen, ik heb genoten!

Woensdag heerlijk geoefend met de band, eigenlijk alleen maar nieuwe nummers gespeeld/ingestudeerd. Dani California van de Red Hot Chili Peppers, Talk en Yellow van Coldplay, Multiply van Jamie Lidell en Take me out van Franz Ferdinand. Het liep als een trein en we hebben weer ongelooflijk veel lol gehad.

Gisteren Floor verhuisd naar Stijn's kamer. Ze slapen nu samen op een kamer ... een paar uur, halverwege de nacht kroop ze weer tussen ons in .... nouja, dat gaat ook wel weer over. toch?

Stijn wil morgen op een kleedje oude Suske en Wiskes verkopen. Misschien denkt'ie er anders over als hij de weers-voorspellingen hoort. Ik hoop het.

Geen opmerkingen: