maandag, december 05, 2005

Damn! lekkerlekkerlekker

Afgelopen zaterdag dus gespeeld in mucison. De aftrap werd (wat laat) gedaan door de Thin Lizzy coverband 'Fools gold'. De drummert van deze band was jarig, er was veel bevriend publiek aanwezig. Best spannend dus. Daar staat een geoefende band met een totaal ander repertoire voor eigen publiek te spelen ... [gloep] Daarna mogen 'wij' met ons ongeoefende Joe Jackson repertoire ... en ik had nog keelpijn ook!
Ik heb een groot vertrouwen in Wouter. Hij is een zeer begaafd gitarist (niet tegen hem zeggen hoor) en ik weet dat Bart een lekker baspartijtje kan neerzetten. (Ik wist nieteens dat hij in The Miracle speelde) Ik kon me niet voorstellen dat de drummer, van wie ik nieteens de naam kende, niet goed zou zijn...
Maargoed, wij begonnen met een voorstelrondje ... van de band. Wouter stelde drummer Johan aan mij voor. Ik heette het publiek welkom bij onze eerste repetitie/optreden en we begonnen met 'one more time'. Hmm, dat ging eigenlijk opvallend goed ... dat was de trend voor het optreden. lol, plezier, lekker spelen.
maar toen wilde men meer ... en we hadden niks meer ... nooit gerepeteerd, geen idee wat de mannen allemaal konden spelen. Dan 'one more time' nog maar een keertje. toen wilde men nog meer. Na overleg hebben we uiteindelijk 'Fools in love gespeeld' onder licht protest van Bart, de bassist ... nog meer? Moeilijk ... maar om Wouter te pesten zette Bart 'Under pressure' in. Ik heb geen idee waar ik de teksten en stemmetjes vandaan haalde, maar het ging echt waan-zin-nig lekker.
Wouter, bedankt.
Bart, bedankt.
Johan bedankt.
Johan, je bent de eerste drummer die wat mij betreft op hetzelfde level staat als Daan. Chapeau, hoedje!

En niet te vergeten: Ace en Paul: bedankt. Onwijs gaaf dat jullie erbij waren!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dennis, jij ook bedankt namens de Nederlandsche Vereeniging van Huischvrouwen! Grtz. Wous!

Anoniem zei

Dennis, ook jij hartelijk bedankt namens de Nederlandsche Vereeniging van Huisvrouwen!
Grtz Wous...