zondag, maart 20, 2005

Oh my god

Gisteren een feestje gehad, met live muziek in 'de kat in de wilg'. We hebben met open mond gekeken en geluisterd naar 'one for you'. Nog even het idee gehad dat we in een uitzending van Jiskefet terecht waren gekomen. Ik heb een paar plaatjes geschoten met mijn GSM, ik zal ze er gauw bijzetten.
Het bier smaakte prima, we hebben vreselijk gelachen. Het was echt tijden geleden dat ik Swen had gezien, hij was nog net zo 'anders' als ik van hem gewend was.

Vanmorgen samen met Stijn gezien hoe Fernando Alonso de GP van Maleisie won ... geweldige race!

Vanavond gaan we de spullen uit de studio halen, da's weer minder leuk. Gelukkig komt Paul helpen. Daan zit in Breda en viert de verjaardag van zoon Theun, dus wat extra handjes kunnen we wel gebruiken. thanks Paul!

Geen opmerkingen: