vrijdag, april 28, 2006

Brom en ruis?

Soms zijn dingen zo vreemd dat je er overheen kijkt. In onze oefenruimte staat een (deel van) een versterker. Wij gebruiken hem niet, maar ik vraag me af of het apparaat zijn merk waar maakt...

Deze week....

Wat gebeurde er deze week ...
Natuurlijk was het afgelopen zaterdag groot Feest. Floor was Jarig, met de hoofdletter 'J'. Vol huis, veel kado's (gelukkig niet van die hele grote ...) en veel taart.

Stijn's voortand zit erg los. De tandarts adviseerde hem om er een touwtje aan te binden, aan de deurknop te binden en wachten tot er iemand open doet. Annemiek vind dat het net zo goed aan de trekhaak zou kunnen. Stijn houdt hem liever 'los in de mond'.

Zondag de grand-prix van Imola. Dat was weer eens ouwerwets racen, ik heb genoten!

Woensdag heerlijk geoefend met de band, eigenlijk alleen maar nieuwe nummers gespeeld/ingestudeerd. Dani California van de Red Hot Chili Peppers, Talk en Yellow van Coldplay, Multiply van Jamie Lidell en Take me out van Franz Ferdinand. Het liep als een trein en we hebben weer ongelooflijk veel lol gehad.

Gisteren Floor verhuisd naar Stijn's kamer. Ze slapen nu samen op een kamer ... een paar uur, halverwege de nacht kroop ze weer tussen ons in .... nouja, dat gaat ook wel weer over. toch?

Stijn wil morgen op een kleedje oude Suske en Wiskes verkopen. Misschien denkt'ie er anders over als hij de weers-voorspellingen hoort. Ik hoop het.

woensdag, april 19, 2006

Bijna drie

Morgen is het zover: Floortje wordt drie!
Niet aan haar verklappen hoor, we vieren het namelijk zaterdag. Zaterdag komen de slingers, de kado's, de visite, de taart. Donderdag mag ze 'op haar gele school' trakteren.

Dus .... Zaterdag wordt Floortje drie ... goed zo Floor!

vrijdag, april 14, 2006

RedHotChiliPeppers

Afgelopen woensdag hebben we de nieuwe singel van de Red Hot Chili Peppers ingestudeerd, zomaar, spontaan... waanzinnig lekker nummer, zat erin voordat we er erg in hadden. Check de clip, hij is briljant...
dani california

maandag, april 10, 2006

Scherp randje

Wat zou de achterliggende gedachte zijn geweest?
Pas op voorde scherpe randjes en .. oh ja, de brug is kapot.
'Also the bridge is out ahead'
Vreemd ... maar wel geinig toch?

vrijdag, april 07, 2006

Kindertaal(?)

Bijdehandjes, die kinderen;
Gisteren hadden we het aan tafel over groente, wat lust Stijn allemaal: Spinazie, Andijvie, bietjes, rode kool, boere(n)kool, zuurkool, bloemkool, chinese kool ...
"Snorkel" vulde Stijn aan...

Het duurde even voordat we waren bijgekomen.

Ziekjes ... nu weer lachen

Afgelopen week was Stijn ziek ... hoge koorts, ellende. Gevolg: vader slaapt (bijna) niet, moeders sliep toch al niet, die is inmiddels behoorlijk topzwaar (of was het tobzwaar?).
In de tussentijd hebben we gespeeld, dat was op de dag dat Stijn ziek werd. Hier is de giglog en hier zijn de foto's

Nu even lachen, ik heb weer een paar plaatjes van www.engrish.com gekaapt: